Aluminiumklädda träfönster

Närke Fönster erbjuder aluminiumklädda fönster efter dina önskemål och installerar dem enligt konstens alla regler. Aluminiumet ger ett exklusivt intryck och smälter snyggt in i de flesta miljöer, men framför allt ökar det fönstrets livslängd tack vare aluminiumets isolerande egenskaper. Med furuvirke som grundmaterial och egen träbehandling kan vi erbjuda fönster som är både rötskyddade och förstärkta. På så sätt står de emot diverse prövningar och årstider med skiftande väderlekar. Vi erbjuder flera olika varianter av aluminiumklädda fönster där dina mått är vår standard. Hör av dig till oss på Närke Fönster i Örebro om du önskar mer information om våra aluminiumklädda träfönster eller vill ha ett hembesök och prisförslag på fönsterbytet redan idag!

Från tillverkning till efterkontroll

För oss är det viktigt att vara med hela vägen fram till att fönstren sitter på plats för att säkerställa att våra produkter och tjänster håller den kvalitet som vi utlovar. ERA Fönster i Sverige AB styr själva tillverkningsprocessen, med egen hantering av virket, såsom impregnering och målning. Leverans och installation sköts av våra fantastiska hantverkare som inte lämnar något åt slumpen i sitt arbetsutförande. Resultatet är att fönstren håller tätt och sitter stadigt i alla väder. Täta fönster och dörrar är viktigt för isoleringen och kan spara dig pengar i energikostnader i uppvärmning.

Välj rätt fönster

I vårt sortiment finns diverse varianter av fönster och utöver dessa kan du även specialbeställa efter unika fria former såsom sneda och runda fönster. Vi erbjuder vridfönster, klassiskt sidohängda, fönster med fast karm, överkantshängda samt altandörrar. Detta innebär att vi täcker de flesta tänkbara utrymmen och rum i huset, och om så inte skulle vara fallet är du välkommen med din specialbeställning. Våra duktiga hantverkare står redo att motsvara dina förväntningar och krav på bästa möjliga sätt. Förutom olika typer av fönster är du givetvis fri att välja den kulör som du önskar för dina aluminiumklädda träfönster. Dessutom kan du välja mellan olika glas, såsom frostat, cotswold och katedral, och på så sätt skapa en viss stämning, alternativt begränsad insyn.

Vi ser möjligheterna

Låt oss vara med redan från början och se över dina befintliga fönster. Dina önskemål möter vår expertis och skapar goda förutsättningar för både snygga och praktiska lösningar för varje specifikt hus. Under fönsterinstallationer finns många faktorer att ta hänsyn till, såsom ljusinsläpp, isolering och tillgänglighet. Tänk på att fönstren kan behövas putsas med jämna mellanrum och att du då kommer att uppskatta att det finns en tanke bakom dess placering. Vi som jobbar för Närke Fönster försöker alltid att se möjligheterna och har således ett öppet förhållningssätt till våra kunders förfrågningar. Vi uppmuntrar till en nära dialog med dig genom hela arbetsprocessen för att du till viss del ska kunna styra arbetet dit du vill. Tillsammans gör vi verklighet av din ursprungliga idé, oavsett om det handlar om nybyggnation eller fönsterbyten.

Kontakta oss för ett hembesök

Vi välkomnar dig med en förfrågan om att byta ut dina fönster eller bara för ett förutsättningslöst hembesök för att utifrån dina befintliga lösningar ta fram ett prisförslag. För oss är inga arbeten för små eller för stora och vi bidrar mer än gärna med vår kompetens och svarar på eventuella frågor eller funderingar!

 Aluminiumklädda träfönster
ERA Vridfönster

ERA Vridfönster

Se mer

ERA Sidohängt fönster

ERA Sidohängt fönster

Se mer

ERA Fast fönster

ERA Fast fönster

Se mer

ERA Överkantshängt

ERA Överkantshängt

Se mer

ERA Altandörr

ERA Altandörr

Se mer

ERA Specialfönster

ERA Specialfönster

Se mer

VELUX Takfönster

VELUX Takfönster

Se mer

Våra dörrar & fönster

Träfönster

Träfönster

Energisnålt i snålblåst När de kalla vindarna från norr drar in över vårt land och gör sitt bästa...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Öppna upp ditt hem I vårt sortiment finns skjutdörrar och vikpartier som kan öppnas upp olika mycket...

Se mer

Ytterdörrar

Ytterdörrar

Olika stil och design Våra dörrar har tagits fram med diverse varianter med olika egenheter, kulörer...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta mig eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar jag inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Kristoffer Summers

Kristoffer Summers

Fönsterexpert

Telefon: 070-848 53 91

E-post: kristoffer@edsglasab.se